fbpx

Klaar om echt te gaan genieten

 • Herontdek je plezier, spel en genot 
 • Word je bewust van oude patronen
 • Hervind het gevoel en vertrouwen in je lichaam 
 • Oefen met keuzevrijheid en communiceren wat jij wil
 • De taal en beleving van jouw lijf is leidend
 • Kleding: je bepaalt zelf hoeveel kleding je aanhoudt of uittrekt. Ik blijf gekleed.
 • Aanraking: anders dan bij een massage waarin jij de ontvanger bent en ik de gever, ben jij in deze sessies de actieve ontvang(st)er, dat wil zeggen dat jij aangeeft hoe en waar je aangeraakt wordt. 
 • Jouw geslachtsdeel, anus en bekkengebied worden alleen aangeraakt op jouw verzoek en binnen onze afspraak én alleen als dat bijdraagt aan jouw proces. Daarbij draag ik altijd handschoenen.

Maar eerst
Vul je het intake vragenformulier in, tenzij je leerdoel al volkomen helder is. Zo wordt voor mij duidelijk waar je aan wilt werken en wat je wilt ervaren of veranderen in je seksualiteit. We bespreken waar jouw en mijn grenzen liggen, en maken een contract voor de sessie waarbinnen we blijven. Mijn uitgangspunt is dat jij je comfortabel en veilig voelt. Veiligheid, openheid en lichtheid zijn voor mij belangrijk om te kunnen samenwerken.

Mindful bodywork
Aanmelden

Bel +3124-2340775 of email [email protected] voor een gratis 30 minutengesprek of om een afspraak te maken.

Of gebruik het formulier hieronder.

Tarieven

Het tarief is € 80,- per 60 minuten, zowel offline als online

Minimum lengte van een sessie in de praktijk is 90 minuten
Minimum lengte van een online sessie is 60 minuten

Er zijn verschillende soorten trajecten met korting:
Traject 5 sessies x 120 min. € 750,- , normaal € 800,-
Traject 1 sessie x 120 min. en 4 sessies x 90 min. € 595,-, normaal € 640,- 

Voor nieuwe klanten geldt dat voorafgaand aan de eerste afspraak 50% vooraf betaald dient te worden, binnen drie dagen na het maken van de afspraak. De betaling gaat via een factuur of een betaalverzoek.  Dit bedrag wordt later verrekend met het aan te schaffen traject.

De trajecten zijn te gebruiken binnen 4 maanden na aankoop. Daarna vervallen de nog niet opgemaakte sessies.

Emailcoaching bij bijv. Orgasmic Yoga Coaching € 1,35 per minuut

Telefonische begeleiding na het eerste gratis gesprek € 1,35 per minuut

De prijzen voor individuele sessies en partnersessies zijn gelijk

Een sessie voor partners inclusief overnachting in mijn sfeervolle en intieme praktijkruimte is ook mogelijk. Bijvoorbeeld 3 uur sessie met overnachting
€ 320,- (€ 240,- + € 80,- ).

 • Alle bedragen zijn incl 21% btw
 • Vooraf betaalde trajecten en sessies zijn niet overdraagbaar en 6 mnd geldig vanaf datum 1e sessie.
 • Sessies die je een dag tevoren afzegt, of als je niet verschijnt op de afgesproken datum en tijd, breng ik volledig in rekening. In geval van plotselinge ziekte, ga ik er van uit dat er meteen een nieuwe afspraak ingepland wordt.

In deze sessies heb ik mezelf en mijn lichaam opnieuw ervaren. Het gaf verwondering, vrijheid en plezier in het ontdekken van mezelf, vrouw zijn en mijn sensualiteit. 

Ik vind dat je een hele fijne plek, bedding creëert. Een plek waarin ik me heel vrij, veilig en gezien voel. Je voelt goed aan wat nodig is en je inspireert om te spelen! Te gaan voelen en spelen buiten de comfort zone!

Arati geeft je heel veel ruimte om te ontdekken hoe groot je fysieke en psychische ruimte is voor intimiteit, en daagt je uit de grenzen daarvan te verkennen. Daartoe creëert ze veiligheid, enerzijds door haar grote hart en acceptatie van alles wat zich aandient, anderzijds door heldere afspraken. Arati is gepassioneerd en enthousiast.

Wij hebben Arati als een gevoelige en kundige professional ervaren. Ze heeft een scherp observatievermogen en heeft ons enorm geholpen om onze intimiteit en seksualiteit weer tot leven te brengen.

Bijzonder vond ik het dat je me tijdens de massage vragen stelde. Dat was nieuw voor mij en voelde veilig.

Ik kwam bij Arati omdat ik niet door een diepe seksuele conditionering heen kon breken. Ik was er van overtuigd dat ik “dood”was qua gevoel en dat genieten van seks en mijn lijf dus voor mij niet was weggelegd.

In het contact met Arati ervaar ik veel rust en vertrouwen. Ze is heel goed in staat moeilijke en gevoelige kwesties normaal, niet beladen, of zwaar te maken waardoor er veel openheid en vertrouwen ontstaat. Ik heb bij haar het gevoel dat ik écht helemaal mag zijn zo als ik ben. Daarnaast heeft ze veel ervaring en kennis die ze niet belerend toepast.’

Peters seksuele bevrijding

Een verslag van Peter, 75 jaar, na zijn 10e sessie seksueel ontdekkingswerk Dankjewel voor de zeer bijzondere en mooie sessie. Het was me het reisje wel. Het thema “vrijheid” waar ik al langer mee bezig ben werd in deze sessie mooi en heel open aangepakt. Ik was de laatste tijd behoorlijk zoekende en kon de […]

Ik ben weer seksueel wakker geworden!

‘Ik kwam bij Arati omdat ik niet door een diepe seksuele conditionering heen kon breken. Ik was er van overtuigd dat ik “dood” was qua gevoel en dat genieten van seks en mijn lijf dus voor mij niet was weggelegd. 

Al wat ik wou was ‘leren klaarkomen’

X