Ik ben weer seksueel wakker geworden!

‘Ik kwam bij Arati omdat ik niet door een diepe seksuele conditionering heen kon breken. Ik was er van overtuigd dat ik “dood” was qua gevoel en dat genieten van seks en mijn lijf dus voor mij niet was weggelegd. 

Toch wilde ik nog weten of dat waar was…Ik ken Arati als een hele kundige en liefdevolle vrouw. Dat gaf me de safe space die ik nodig had om het te onderzoeken. Om los te laten en te gaan voelen.

Ik merkte dat echt praten tijdens het aanraken me juist verder van mijn gevoel bracht. Maar de Erotische Dansmassage was een schot in de roos. Het heeft me de taal gegeven die bij mij past. Maar die me ook helpt om te openen, bewust te voelen zonder de flow te doorbreken. 

Heel respectvol, maar ook uitdagend nodigde Arati mij uit om bewust te voelen en daarvan te genieten. Om door mijn lichaamstaal en met geluid aan te geven wat ik fijn vind. Niet alleen voor de ander, maar ook voor mijzelf. Daardoor merkte ik dat ik helemaal niet gevoelloos ben. Dat ik er zelfs van kan genieten om aangeraakt te worden. Ik leerde plekjes kennen waarvan ik niet eens wist dat ze bijdragen aan seksuele opwinding. Arati heeft hiervan een enorme kennis die ze overbrengt alsof het de normaalste zaak van de wereld is. 

Die kennis samen met het doen en voelen, heeft mij enorm geholpen om mijn overtuiging af te breken. Ik voel me zoveel vrijer en vrouwelijker. Het was echt thuis komen in mijn lijf, vriendschap sluiten met waar ik in huis en de oude pijn en schaamte los laten. Leren wat mijn tempo is en dat aan kunnen geven. Het heeft me ook gevoeliger gemaakt voor anderen, daarmee te kunnen spelen zonder in de valkuil van pleasegedrag te vervallen.

Ik denk dat het mega belangrijk is dat veel meer vrouwen op deze manier kennis leren maken met hun lijf en hun seksualiteit. Niet alleen voor het hebben van fijne seksuele contacten, maar ook voor het je fijn voelen in jouw lijf, er zeker over zijn, durven te onderzoeken. Ik denk ook dat het de hoogste tijd is dat hier meer en meer open over gesproken en geoefend kan worden met vrouwen als Arati. Hun werk zal een heling geven die iedereen ten goede komt.

Dankjewel Arati, voor jouw prachtige werk en energie.’ – Saskia –