fbpx

Littekenweefselmassage: helende magie

Geen of weinig plezier en leven voelen stromen vanuit je bekkengebied, maar ook verdriet en pijn over andere plekken kunnen te maken hebben met littekens die je in de loop van je leven hebt opgelopen. Bijvoorbeeld na

  • borstamputatie na borstkanker (masectomie)
  • een ongeluk of buikoperaties
  • een geslachtsaanpassende operatie, zoals na o.a. borstamputatie
  • blindedarmoperatie
  • inknippen bij bevalling (episiotomie)
  • keizersnede
  • hernia
  • veelvuldige ontstekingen in het lichaam
  • littekens veroorzaakt door zelf-mutilatie.

Littekenweefsel kan verkleven en kan zodoende de doorstroming van energie en gevoel verhinderen of zelfs pijn veroorzaken. Het kan ook een belangrijke reden zijn voor verminderde of verdoofde gevoelens tijdens het vrijen.

In een wereld waar je lichaam voelen geen heel hoge prioriteit heeft vinden we het vaak heel normaal dat we ergens minder voelen, zelfs als het blokkades, pijn of verlies van genot inhoudt.

De kracht van Castor olie

Door zachte massage technieken met Castor olie, Castor-olie pakkingen en bindweefsel technieken kun je je gevoel weer terugbrengen in jouw littekengebied. Littekenweefselremediatie wordt uitwendig en inwendig gegeven en werkt met warme pakkingen.

Biologische Castor-olie bevat ricinusolie en heeft ontstekingsremmende eigenschappen. Het kan littekenweefsel zacht en soepel maken en verklevingen laten oplossen om zo weer gevoel en flexibiliteit terug te brengen. Daardoor vermindert eventuele pijn en vergroot het je vermogen om te voelen en plezier te hebben.

In deze sessies heb ik mezelf en mijn lichaam opnieuw ervaren. Het gaf verwondering, vrijheid en plezier in het ontdekken van mezelf, vrouw zijn en mijn sensualiteit. 

Ik vind dat je een hele fijne plek, bedding creëert. Een plek waarin ik me heel vrij, veilig en gezien voel. Je voelt goed aan wat nodig is en je inspireert om te spelen! Te gaan voelen en spelen buiten de comfort zone!

Arati geeft je heel veel ruimte om te ontdekken hoe groot je fysieke en psychische ruimte is voor intimiteit, en daagt je uit de grenzen daarvan te verkennen. Daartoe creëert ze veiligheid, enerzijds door haar grote hart en acceptatie van alles wat zich aandient, anderzijds door heldere afspraken. Arati is gepassioneerd en enthousiast.

Wij hebben Arati als een gevoelige en kundige professional ervaren. Ze heeft een scherp observatievermogen en heeft ons enorm geholpen om onze intimiteit en seksualiteit weer tot leven te brengen.

Bijzonder vond ik het dat je me tijdens de massage vragen stelde. Dat was nieuw voor mij en voelde veilig.

Ik kwam bij Arati omdat ik niet door een diepe seksuele conditionering heen kon breken. Ik was er van overtuigd dat ik “dood”was qua gevoel en dat genieten van seks en mijn lijf dus voor mij niet was weggelegd.

In het contact met Arati ervaar ik veel rust en vertrouwen. Ze is heel goed in staat moeilijke en gevoelige kwesties normaal, niet beladen, of zwaar te maken waardoor er veel openheid en vertrouwen ontstaat. Ik heb bij haar het gevoel dat ik écht helemaal mag zijn zo als ik ben. Daarnaast heeft ze veel ervaring en kennis die ze niet belerend toepast.’

Peters seksuele bevrijding

Een verslag van Peter, 75 jaar, na zijn 10e sessie seksueel ontdekkingswerk Dankjewel voor de zeer bijzondere en mooie sessie. Het was me het reisje wel. Het thema “vrijheid” waar ik al langer mee bezig ben werd in deze sessie mooi en heel open aangepakt. Ik was de laatste tijd behoorlijk zoekende en kon de […]

Ik ben weer seksueel wakker geworden!

‘Ik kwam bij Arati omdat ik niet door een diepe seksuele conditionering heen kon breken. Ik was er van overtuigd dat ik “dood” was qua gevoel en dat genieten van seks en mijn lijf dus voor mij niet was weggelegd. 

Al wat ik wou was ‘leren klaarkomen’

I’d like to connect and make an appointment

Please use this form or mail me at [email protected]

X