fbpx

Hoe functioneert mijn penis of vulva eigenlijk echt?

Een beeld in je hoofd hebben van hoe je eigen genitaliën werken kan je veel meer bewustzijn geven over deze speciale plek. Doordat je ‘weet’ waar het allemaal zit en hoe het heet kun je er ook makkelijker plezier in voelen, waar er pijn zit en beter aangeven wat je nodig hebt.

Om samen bewuster plezier te hebben in het geval je partner van de/een andere sekse is, is het fantastisch om daar een helder beeld van te hebben.

In een sessie anatomische seks educatie kunnen alle vragen gesteld worden en geef ik uitleg aan de hand van modellen en plaatjes en op jouw eigen genitaliën. Steeds opnieuw staan we stil bij jouw gevoelens, grenzen en vragen. Het kan gebeuren dat dit proces emoties oproept. Daarom is Genitale Mindful Mapping een hele mooie en krachtige methode om dat wat doorvoeld wil worden de ruimte te geven. Mapping staat voor ‘het in kaart brengen’ van een gebied op je lichaam om je zo bewuster te worden en sensaties terug te vinden of te leren kennen. We spreken altijd samen af in het contract of jij zelf de mapping gaat doen op je eigen genitaliën of dat ik hieraan mee doe.

Onderwerpen kunnen zijn: de anatomie, de werking van het zenuwstelsel en seksualiteit, adem en seksualiteit, de werking van opwinding van je vulva of penis of een eigen verzoek.

In deze sessies heb ik mezelf en mijn lichaam opnieuw ervaren. Het gaf verwondering, vrijheid en plezier in het ontdekken van mezelf, vrouw zijn en mijn sensualiteit. 

Ik vind dat je een hele fijne plek, bedding creëert. Een plek waarin ik me heel vrij, veilig en gezien voel. Je voelt goed aan wat nodig is en je inspireert om te spelen! Te gaan voelen en spelen buiten de comfort zone!

Arati geeft je heel veel ruimte om te ontdekken hoe groot je fysieke en psychische ruimte is voor intimiteit, en daagt je uit de grenzen daarvan te verkennen. Daartoe creëert ze veiligheid, enerzijds door haar grote hart en acceptatie van alles wat zich aandient, anderzijds door heldere afspraken. Arati is gepassioneerd en enthousiast.

Wij hebben Arati als een gevoelige en kundige professional ervaren. Ze heeft een scherp observatievermogen en heeft ons enorm geholpen om onze intimiteit en seksualiteit weer tot leven te brengen.

Bijzonder vond ik het dat je me tijdens de massage vragen stelde. Dat was nieuw voor mij en voelde veilig.

Ik kwam bij Arati omdat ik niet door een diepe seksuele conditionering heen kon breken. Ik was er van overtuigd dat ik “dood”was qua gevoel en dat genieten van seks en mijn lijf dus voor mij niet was weggelegd.

In het contact met Arati ervaar ik veel rust en vertrouwen. Ze is heel goed in staat moeilijke en gevoelige kwesties normaal, niet beladen, of zwaar te maken waardoor er veel openheid en vertrouwen ontstaat. Ik heb bij haar het gevoel dat ik écht helemaal mag zijn zo als ik ben. Daarnaast heeft ze veel ervaring en kennis die ze niet belerend toepast.’

Peters seksuele bevrijding

Een verslag van Peter, 75 jaar, na zijn 10e sessie seksueel ontdekkingswerk Dankjewel voor de zeer bijzondere en mooie sessie. Het was me het reisje wel. Het thema “vrijheid” waar ik al langer mee bezig ben werd in deze sessie mooi en heel open aangepakt. Ik was de laatste tijd behoorlijk zoekende en kon de […]

Ik ben weer seksueel wakker geworden!

‘Ik kwam bij Arati omdat ik niet door een diepe seksuele conditionering heen kon breken. Ik was er van overtuigd dat ik “dood” was qua gevoel en dat genieten van seks en mijn lijf dus voor mij niet was weggelegd. 

Al wat ik wou was ‘leren klaarkomen’

I’d like to connect and make an appointment

Please use this form or mail me at [email protected]

X