fbpx

Maar eerst

Bespreken we jullie wensen en de sessie of het traject. Het is mogelijk dat we dat aan de hand van een vragenlijst doen die jullie van tevoren invullen. Om een goed beeld te krijgen waar jullie aan willen werken en waar de grenzen liggen. Veiligheid, openheid en lichtheid zijn voor mij belangrijk om te kunnen samenwerken.

Belangrijk om te weten is dat alles wat zich aandient tussen jullie welkom is. Het eerlijk (leren) uitspreken van wat je op je hart hebt binnen consent is de basis van jullie seksualiteit.

Mindful bodywork
Aanmelden

Bel +3124-2340775 of email [email protected] voor een gratis 30 minutengesprek of om een afspraak te maken.

Of gebruik het formulier hieronder.

Tarieven

Het tarief is € 80,- per 60 minuten, zowel offline als online

Minimum lengte van een sessie in de praktijk is 90 minuten
Minimum lengte van een online sessie is 60 minuten

Er zijn verschillende soorten trajecten met korting:
Traject 5 sessies x 120 min. € 750,- , normaal € 800,-
Traject 1 sessie x 120 min. en 4 sessies x 90 min. € 595,-, normaal € 640,- 

Voor nieuwe klanten geldt dat voorafgaand aan de eerste afspraak 50% vooraf betaald dient te worden, binnen drie dagen na het maken van de afspraak. De betaling gaat via een factuur of een betaalverzoek.  Dit bedrag wordt later verrekend met het aan te schaffen traject.

De trajecten zijn te gebruiken binnen 4 maanden na aankoop. Daarna vervallen de nog niet opgemaakte sessies.

Emailcoaching bij bijv. Orgasmic Yoga Coaching € 1,35 per minuut

Telefonische begeleiding na het eerste gratis gesprek € 1,35 per minuut

De prijzen voor individuele sessies en partnersessies zijn gelijk

Een sessie voor partners inclusief overnachting in mijn sfeervolle en intieme praktijkruimte is ook mogelijk. Bijvoorbeeld 3 uur sessie met overnachting
€ 320,- (€ 240,- + € 80,- ).

  • Alle bedragen zijn incl 21% btw
  • Vooraf betaalde trajecten en sessies zijn niet overdraagbaar en 6 mnd geldig vanaf datum 1e sessie.
  • Sessies die je een dag tevoren afzegt, of als je niet verschijnt op de afgesproken datum en tijd, breng ik volledig in rekening. In geval van plotselinge ziekte, ga ik er van uit dat er meteen een nieuwe afspraak ingepland wordt.

In deze sessies heb ik mezelf en mijn lichaam opnieuw ervaren. Het gaf verwondering, vrijheid en plezier in het ontdekken van mezelf, vrouw zijn en mijn sensualiteit. 

Ik vind dat je een hele fijne plek, bedding creëert. Een plek waarin ik me heel vrij, veilig en gezien voel. Je voelt goed aan wat nodig is en je inspireert om te spelen! Te gaan voelen en spelen buiten de comfort zone!

Arati geeft je heel veel ruimte om te ontdekken hoe groot je fysieke en psychische ruimte is voor intimiteit, en daagt je uit de grenzen daarvan te verkennen. Daartoe creëert ze veiligheid, enerzijds door haar grote hart en acceptatie van alles wat zich aandient, anderzijds door heldere afspraken. Arati is gepassioneerd en enthousiast.

Wij hebben Arati als een gevoelige en kundige professional ervaren. Ze heeft een scherp observatievermogen en heeft ons enorm geholpen om onze intimiteit en seksualiteit weer tot leven te brengen.

Bijzonder vond ik het dat je me tijdens de massage vragen stelde. Dat was nieuw voor mij en voelde veilig.

Ik kwam bij Arati omdat ik niet door een diepe seksuele conditionering heen kon breken. Ik was er van overtuigd dat ik “dood”was qua gevoel en dat genieten van seks en mijn lijf dus voor mij niet was weggelegd.

In het contact met Arati ervaar ik veel rust en vertrouwen. Ze is heel goed in staat moeilijke en gevoelige kwesties normaal, niet beladen, of zwaar te maken waardoor er veel openheid en vertrouwen ontstaat. Ik heb bij haar het gevoel dat ik écht helemaal mag zijn zo als ik ben. Daarnaast heeft ze veel ervaring en kennis die ze niet belerend toepast.’

Peters seksuele bevrijding

Een verslag van Peter, 75 jaar, na zijn 10e sessie seksueel ontdekkingswerk Dankjewel voor de zeer bijzondere en mooie sessie. Het was me het reisje wel. Het thema “vrijheid” waar ik al langer mee bezig ben werd in deze sessie mooi en heel open aangepakt. Ik was de laatste tijd behoorlijk zoekende en kon de […]

Ik ben weer seksueel wakker geworden!

‘Ik kwam bij Arati omdat ik niet door een diepe seksuele conditionering heen kon breken. Ik was er van overtuigd dat ik “dood” was qua gevoel en dat genieten van seks en mijn lijf dus voor mij niet was weggelegd. 

Al wat ik wou was ‘leren klaarkomen’

X