fbpx

Holistische Sensuele Massage

  • Heb je een diep verlangen om aangeraakt en gezien te worden in je menszijn: lichamelijk, emotioneel en spiritueel?
  • Voel je dat overvloedig ontvangen nodig is in jouw helingsproces of om weer in je lichaam te komen?
  • Wil je weer meer aanwezig zijn in je eigen lijf en in je bekken om zo je energie weer te voelen stromen?
  • Zou je graag meer contact willen voelen met je vrouwelijke of mannelijke sensualiteit en/of jouw unieke zijn?
Speciaal voor mannen

Veel mannen zijn keien in geven, zorgen voor en verantwoordelijk zijn. Misschien herken je dat wel en maakt dit patroon dat je vergeet om je aan te laten raken en je daaraan over te geven, los van je seksuele ontmoetingen met je partner of een ander mens. Daarom richt ik me bij holistische sensuele massage op jou en je hele lichaam. Dat doe ik zonder focus op de genitaliën met als doel jou de kans te geven je meer heel en aanwezig te laten voelen in je lichaam.

Ontspannen

Het werkelijk diep kunnen ontvangen van een massage ontstaat pas als je helemaal in staat bent om je lichaam en geest te ontspannen. Dat kost tijd en heeft uiteraard ook met wederzijds vertrouwen te maken. Deze diepe ontspanning kan eigenlijk pas ontstaan als je je bewust wordt van wat er echt in de weg zit: bijvoorbeeld verdriet, belemmerende overtuigingen, fysieke spanningen als gevolg van stress of oude in je lichaam opgeslagen trauma’s. Dit zijn de soort dingen waar ik met jou naar kan gaan kijken, als je daarvoor kiest.

Seksuologisch Lichaamswerk

Misschien kom je er na een aantal sessies holistische sensuele massage achter dat je meer plezier zou willen beleven in je seksualiteit. Je wilt vrijer durven zijn of meer leren over jezelf, vrouwen of andere gender-identiteiten. Met jezelf en misschien ook met je partner of een ander mens. Er kunnen veel verschillende oorzaken zijn van het niet volledig willen stromen van jouw seksualiteit, bijvoorbeeld het moeilijk kunnen praten over of zelfs niet weten wat je fijn vindt, het open zijn over waar je last van hebt zoals pijn in je bekkengebied en je vagina of penis of problemen met orgasme, schaamte en nog veel meer. Er zijn veel thema’s waar je zelf over kunt leren of die je zelf kunt leren veranderen. 

Sessies met Ârati

Je stuurt een email

met je vraag en om je voor te stellen.

We (video) bellen
naar aanleiding van jouw email om kennis te maken.

Je eerste sessie

is een intake en gaan we meteen, offline of online, aan de slag. 

Volgende sessies
Als het bevalt, bespreken we het traject en de thema’s waar je meer over wilt leren en ontdekken.

In deze sessies heb ik mezelf en mijn lichaam opnieuw ervaren. Het gaf verwondering, vrijheid en plezier in het ontdekken van mezelf, vrouw zijn en mijn sensualiteit. 

Ik vind dat je een hele fijne plek, bedding creëert. Een plek waarin ik me heel vrij, veilig en gezien voel. Je voelt goed aan wat nodig is en je inspireert om te spelen! Te gaan voelen en spelen buiten de comfort zone!

Arati geeft je heel veel ruimte om te ontdekken hoe groot je fysieke en psychische ruimte is voor intimiteit, en daagt je uit de grenzen daarvan te verkennen. Daartoe creëert ze veiligheid, enerzijds door haar grote hart en acceptatie van alles wat zich aandient, anderzijds door heldere afspraken. Arati is gepassioneerd en enthousiast.

Wij hebben Arati als een gevoelige en kundige professional ervaren. Ze heeft een scherp observatievermogen en heeft ons enorm geholpen om onze intimiteit en seksualiteit weer tot leven te brengen.

Bijzonder vond ik het dat je me tijdens de massage vragen stelde. Dat was nieuw voor mij en voelde veilig.

Ik kwam bij Arati omdat ik niet door een diepe seksuele conditionering heen kon breken. Ik was er van overtuigd dat ik “dood”was qua gevoel en dat genieten van seks en mijn lijf dus voor mij niet was weggelegd.

In het contact met Arati ervaar ik veel rust en vertrouwen. Ze is heel goed in staat moeilijke en gevoelige kwesties normaal, niet beladen, of zwaar te maken waardoor er veel openheid en vertrouwen ontstaat. Ik heb bij haar het gevoel dat ik écht helemaal mag zijn zo als ik ben. Daarnaast heeft ze veel ervaring en kennis die ze niet belerend toepast.’

Peters seksuele bevrijding

Een verslag van Peter, 75 jaar, na zijn 10e sessie seksueel ontdekkingswerk Dankjewel voor de zeer bijzondere en mooie sessie. Het was me het reisje wel. Het thema “vrijheid” waar ik al langer mee bezig ben werd in deze sessie mooi en heel open aangepakt. Ik was de laatste tijd behoorlijk zoekende en kon de […]

Ik ben weer seksueel wakker geworden!

‘Ik kwam bij Arati omdat ik niet door een diepe seksuele conditionering heen kon breken. Ik was er van overtuigd dat ik “dood” was qua gevoel en dat genieten van seks en mijn lijf dus voor mij niet was weggelegd. 

Al wat ik wou was ‘leren klaarkomen’

I’d like to connect and make an appointment

Please use this form or mail me at [email protected]

X