fbpx

september, 2018

16sep10:00Vrij(!) met jezelf - intensive voor vrouwen - met Ârati16 en 23 september, 7, 20 en 21 oktober10:00 Arati Ruimte, Sikkelstraat 3

more

Event Details

Vrij(!) met jezelf is een cirkel voor jou, en zal gaan over je seksueel vrij voelen: ze bestaat uit 3 hele zondagen én een heel heerlijk sisterweekend!
Deze serie is een extended versie van de cirkel die ik al in maart en mei aanbood, maar nu  dus anders verdeeld. Dit betekent meer ervaren, meer oefeningen doen en daarmee meer verdieping in de thema’s. Op mijn homepage kun je ervaringen lezen van de vrouwen die eerder meededen.
 
Je kunt de dagen los volgen, of je inschrijven voor de hele serie, wat ik je wel echt aan kan raden. Met name dag 1 over The Wheel of Consent is een absolute aanraker voor het volgen van de andere dagen en het weekend.
 
Je wilt graag vrij zijn en je vrij voelen in het leven en in je relaties. Maar wat vrij zijn nou precies betekent, is nog best een onderzoek. Dat onderzoek begint met voelen en kijken, in en mét je lijf, naar wat je belemmert om lekker vrij te zijn. Om zo je levens- en ook seksuele energie te kunnen laten stromen. Op deze zondagen kun je aandacht gaan geven aan je innerlijke/authentieke seksualiteit. Je seksualiteit en je relatie met je eigen lijf, je eigen innerlijk, zijn hierin ontzettend belangrijk en hiermee ook je bron van weten en voelen.
 
Op deze dagen belichten we de verschillende aspecten die belangrijk zijn bij het ontwikkelen van een krachtige authentieke seksualiteit. Dit gaat zeker ook je relatie met de ander aan. In deze intensive dient ze vooral als spiegel. Omdat er steeds tijd tussen de dagen zit, is er ook tijd om te integreren wat je meeneemt uit de cirkel. We onderzoeken en ontdekken zo hoe we ons vrij(er) kunnen gaan voelen in en mét ons fijne en lieve lijf. Dit kan op veel manieren.Je krijgt nieuwe inzichten en fijne, krachtige oefeningen aangereikt.
 
De indeling van de dagen is alsvolgt:
  • 16 sept. Dag 1 – The Wheel of Consent van Betty Martin. Facebooklink
  • 23 sept. Dag 2 – Holistische sensuele massage met ‘consent’
  •  7 okt. Dag 3 – Mindful Masturbatie
  • 20 en 21 okt. Dag 4 en 5 –  Het weekend! – Een all-in sisters, zussen, godinnenweekend met samen blijven slapen met daarin een heerlijke mix van Vrij(!) met jezelf onderwerpen zoals:
• Zelfliefde en zelfzorg
• Belichaming: in je lichaam zijn, gebruiken van adem, klank en beweging
• Grenzen voelen en aangeven, duidelijke ‘ja’ en ‘nee’, Wheel of Consent (Betty Martin)
• Het ont-dekken van schaamte, ook over jouw seksualiteit
• Zelfregulatie, de balans tussen ontspanning en activatie in je lijf
• Houden van je yoni, anatomie, ik zie je
• Holistische sensuele massage met elkaar in ‘consent’
• Mindful masturbatie: wakker maken van innerlijke seksualiteit en plezier, zelfmassage
 
De serie heeft een opbouw, waardoor jullie met elkaar in vertrouwen en veiligheid kunnen groeien. Het is dit keer ook mogelijk om ook aan de losse dagen deel te nemen of alleen aan het weekend. Het betekent wel dat er aandacht besteed wordt aan het binnenkomen in de groep van nieuwe vrouwen. Zodat echt iedereen, jij ook, zich veilig en gezien voelt in alles wat zich aandient in dit proces.
 
Aan het eind van iedere dag, ontvang je na een paar dagen een mailtje van mij waarin ik voor je samenvat wat we gedaan hebben, iets over de theorie en wat thuiswerk (to do or not to do ;))
 
Ik verheug me op je! ♥ Arati ♥
 
Je kunt je opgeven bij betaling via deze link. Verzeker je van een plekje, want dit wordt echt weer heerlijk en diepgaand helend <3
De workshops gaan door bij tenminste 6 deelneemsters, het maximum is 10. De hele intensive kost je maar € 395,55 . Een losse dag is
€ 80,55  en het weekend los kost€  185,55 incl. ontbijt.
 
Iets over mijzelf
Ik begeleid mensen van alle genders voor wie seksualiteit en intimiteit niet easy en vanzelfsprekend is. Individueel en in workshops. Hands-on en in consent zakken we in ontspanning, zelfliefde en weer helemaal ‘eigen’ mogen zijn. Het is een kwestie van herinneren wat er al was. Vaak ontdek ik, zoals ik dat ook nog steeds bij mezelf aan het ontdekken ben, dat de relatie met ons eigen lijf, zeker op seksueel gebied de sleutel is tot echt genieten, zelfliefde, bewustwording, extase en je vrij voelen, óók in relatie tot de ander.En het mooiste werk dat ik ooit gedaan heb. Ik ben ademcoach, deep tissue lichaamswerker en seksuologisch lichaamswerker. Dat mix ik met mijn liefde, wijsheid en humor. Meer info over mij kun je vinden op mijn site ♥
 
Mijn praktijk bevindt zich in Arati Ruimte aan de Sikkelstraat 3 te Nijmegen.
www.arati-touch.nl

X