fbpx

september, 2018

04sep19:0022:00Open vrouwencirkel én informatieavondover de Vrij(!) met jezelf intensive: vrij entree19:00 - 22:00 Arati Ruimte, Sikkelstraat 3

more

Event Details

Dag lieve vrouw, sister, zus,

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Vrij(!) met jezelf series? Maar weet je het nog niet zo goed of vind je het best spannend? Of wil je wel weten wat je nou aan mij (Arati) hebt?

Dan nodig ik je nu graag uit voor deze open avond, om te proeven van de oefeningen en om je vragen te stellen. En natuurlijk ook om te ervaren hoe fijn en krachtig sisterhood is, gewoon om jezelf en elkaar naar het hogere plan te brengen, precies wat de bedoeling is :).

Op zondag 16 september start er een nieuwe serie, die ik langer en uitgebreider heb gemaakt omdat gebleken is uit de vorige twee series dat het fijn is om net iets meer tijd te hebben om meer uitwisselingen en oefeningen te doen. Daarom gaat de volgende serie maar liefst 3 hele dagen zijn plus een heel sisterweekend, Ook is het mogelijk om de afzonderlijke dagen los te volgen. De inschrijving is al open.

Aanbieding: als je dinsdagavond komt, krijg je van mij een korting van 10% op de hele intensive, en 5% procent op een losse dag.

Je bent vanaf 19.00 uur welkom voor een kopje thee, om 19.30 uur beginnen we met de cirkel.

Superfijn als je laat weten aan me of je komt op [email protected]

Ik verheug me op jou, tot de 4e!

Liefs, Arati

X