fbpx

oktober, 2018

07oct10:0017:30Mindful Vrijen met jezelf - met Ârati10:00 - 17:30 Arati Ruimte, Sikkelstraat 3

more

Event Details

Dag 3 van de ‘Vrij(!) met jezelf’ vrouwencirkelserie: Mindful Masturbatie ofwel Mindful vrij-en met jezelf.

Nee, we gaan niet met zijn allen liggen masturberen. En er is veel aandacht voor jouw lekker voelen in de groep. Deze dag is onderdeel van de intensive en gaat vooral over hoe je meer en vertrouwder met je lijf en je sensuele, erotische gevoelens kunt zijn in je dagelijkse leven. Hoe breng je je zelfliefde in praktijk en hoe kun je het nog meer wakker maken.

We gaan tools gebruiken als meditatie, adem, klank en beweging. Mindful masturbatie is een niet zozeer op seks gerichte practice, maar veel meer gelinkt aan het leren volgen van je plezier. Onderweg naar dat plezier kun je van alles tegenkomen, de dingen die nog ergens in je lijf opgeslagen liggen. Dus ook je pijnen, fysieke sensaties, emoties, beelden, herinneringen en uiteraard ook je schaamte. Deze dag mag dan ook een all-in beleving zijn, wat mindful masturbatie is.

Belangrijk: consent met jezelf over hoe ver je wilt gaan, staat altijd op nummer 1. Je moet helemaal niks. Ik wil je wel uitnodigen om eens op onderzoek te gaan aan de rand van je comfort, daar waar je nog net een veilige of een net iets lekkere onveilige spanning kunt voelen ;). Je kunt altijd weer terug.

WAT KAN HET JE BRENGEN?
Je gaat een manier of manieren ontdekken om jezelf helemaal te centeren, je gaat aankomen bij het absolute besef dat je ertoe doet, je gaat liefdevol glimlachen naar alles van jezelf omdat je zo’n goddelijk sensitief en sensueel wezen bent: je ontmoet je godin in jezelf. Je zet jezelf achter het stuur van je eigen verlangen en leert daardoor ook te ontvangen wat je toekomt, ook van anderen. Kortom, een grotere vrijheid met jezelf ♥

Dat heb ik er zelf aan ontdekt, best mindblowing ;). En ik ben echt niet de enige.

LET OP:
op deze dag ga je precies zo ver als je zelf wilt. Bloot zijn is geen verplichting, gekleed kun je net zo sensueel zijn en overal aan meedoen. Bloot zijn mag ook bij deze dag.

EN: De serie heeft een opbouw, waardoor jullie met elkaar in vertrouwen en veiligheid kunnen groeien. Het is dit keer ook mogelijk om ook aan de losse dagen deel te nemen of alleen aan het weekend. Het betekent wel dat er aandacht besteed wordt aan het binnenkomen in de groep van nieuwe vrouwen. Zodat echt iedereen, jij ook, zich veilig en gezien voelt in alles wat zich aandient in dit proces.
De indeling van de intensive is alsvolgt:

16 sept. Dag 1 – The Wheel of Consent van Betty Martin: link naar Facebook
23 sept. Dag 2 – Holistische sensuele massage met ‘consent’: link naar Facebook
7 okt. Dag 3 – Mindful Masturbatie
20 en 21 okt.: Het weekend! – Een all-in vrouwenweekend met samen blijven slapen met daarin een heerlijke mix van Vrij(!) met jezelf onderwerpen zoals:

• Zelfliefde en zelfzorg
• Belichaming: in je lichaam zijn, gebruiken van adem, klank en beweging
• Grenzen voelen en aangeven, duidelijke ‘ja’ en ‘nee’, Wheel of Consent (Betty Martin)
• Het ont-dekken van schaamte, ook over jouw seksualiteit
• Zelfregulatie, de balans tussen ontspanning en activatie in je lijf
• Houden van je yoni, anatomie, ik zie je
• Holistische sensuele massage met elkaar in ‘consent’
• Mindful masturbatie: wakker maken van innerlijke seksualiteit en plezier, zelfmassage
* In de avond maken we er een gezellige sisterhood filmpje kijken,-kletsen – schocola eten happening van ;)

Eerst nog even bellen of mailen met mij? Je bent welkom :)
Mijn nummer is 06-40066052 en mijn email is [email protected]

Liefs ♥ Arati ♥

Je kunt je opgeven bij betaling via deze link. Verzeker je van een plekje, want dit wordt echt weer heerlijk en diepgaand helend <3
De workshops gaan door bij tenminste 6 deelneemsters, het maximum is 10. De hele intensive kost je maar € 395,55 . Een losse dag is
€ 80,55  en het weekend los kost€  185,55 incl. ontbijt.
 
Iets over mijzelf
Ik begeleid mensen van alle genders voor wie seksualiteit en intimiteit niet easy en vanzelfsprekend is. Individueel en in workshops. Hands-on en in consent zakken we in ontspanning, zelfliefde en weer helemaal ‘eigen’ mogen zijn. Het is een kwestie van herinneren wat er al was. Vaak ontdek ik, zoals ik dat ook nog steeds bij mezelf aan het ontdekken ben, dat de relatie met ons eigen lijf, zeker op seksueel gebied de sleutel is tot echt genieten, zelfliefde, bewustwording, extase en je vrij voelen, óók in relatie tot de ander.En het mooiste werk dat ik ooit gedaan heb. Ik ben ademcoach, deep tissue lichaamswerker en seksuologisch lichaamswerker. Dat mix ik met mijn liefde, wijsheid en humor. Meer info over mij kun je vinden op mijn site ♥
 
Mijn praktijk bevindt zich in Arati Ruimte aan de Sikkelstraat 3 te Nijmegen.
www.arati-touch.nl

X