fbpx

september, 2018

23sep10:0017:30Holistische Sensuele Massage mét Consent - en Ârati10:00 - 17:30 Arati Ruimte, Sikkelstraat 3

more

Event Details

Dag 2 van de ‘Vrij(!) met jezelf’ vrouwencirkelserie: Holistische Sensuele Massage met Consent

Op deze tweede dag van de intensive duiken we wat dieper in het geven en ontvangen én in het dienen en accepteren. Deze twee dynamieken die uit The Wheel of Consent komen, ken je misschien al of heb je op dag 1 geleerd van deze intensive. Mocht het zo zijn dat geen van beide het geval is, we beginnen sowieso deze dag weer met het opfrissen van de oefeningen en het maken van duidelijke afspraken.

Wat gaat het gebruiken van de Cirkel van Overeenstemming jou brengen bij het uitwisselen van een sensuele massage? Om te beginnen daag je jezelf en elkaar uit om heel precies te voelen en te communiceren tot waar iets fijn en veilig is. Ook daag je jezelf uit om hardnekkige en niet meer helpende patronen te doorbreken door de duidelijke structuren en afspraken, te communiceren met een open hart en met compassie naar jezelf en de ander te kijken.

Mijn boodschap in Vrij(!) met jezelf is, dat om je vrij en lekker te voelen met jezelf en anderen, je relatie met je eigen lijf, je seksualiteit en je innerlijk, op nummer 1 komen. Zo ontstaan er veel eerlijker en vervullender ontmoetingen met de ander. Het betekent niet dat als die relatie nog niet optimaal is, je geen anderen zou kunnen ontmoeten ;). Want wat is er heerlijker dan met aandacht met elkaar kunnen experimenteren en delen? Daarom gaan we deze dag elkaar een holistische sensuele massage geven!

LET OP:
op deze dag ga je precies zo ver als je zelf wilt. Bloot zijn is geen verplichting, gekleed kun je net zo sensueel zijn en overal aan meedoen. Bloot zijn mag ook bij deze dag.

EN: De serie heeft een opbouw, waardoor jullie met elkaar in vertrouwen en veiligheid kunnen groeien. Het is dit keer ook mogelijk om ook aan de losse dagen deel te nemen of alleen aan het weekend. Het betekent wel dat er aandacht besteed wordt aan het binnenkomen in de groep van nieuwe vrouwen. Zodat echt iedereen, jij ook, zich veilig en gezien voelt in alles wat zich aandient in dit proces.

De indeling van de intensive is alsvolgt:
16 sept. Dag 1 – The Wheel of Consent van Betty Martin: https://www.facebook.com/events/243752286283031/
23 sept. Dag 2 – Holistische sensuele massage met ‘consent’
7 okt. Dag 3 – Mindful Masturbatie https://www.facebook.com/events/291560314960829/
20 en 21 okt.: Het weekend! – Een all-in vrouwenweekend met samen blijven slapen met daarin een heerlijke mix van Vrij(!) met jezelf onderwerpen zoals:

• Zelfliefde en zelfzorg 
• Belichaming: in je lichaam zijn, gebruiken van adem, klank en beweging
• Grenzen voelen en aangeven, duidelijke ‘ja’ en ‘nee’, Wheel of Consent (Betty Martin)
• Het ont-dekken van schaamte, ook over jouw seksualiteit
• Zelfregulatie, de balans tussen ontspanning en activatie in je lijf
• Houden van je yoni, anatomie, ik zie je
• Holistische sensuele massage met elkaar in ‘consent’
• Mindful masturbatie: wakker maken van innerlijke seksualiteit en plezier, zelfmassage

Eerst nog even bellen of mailen met mij? Je bent welkom :)
Mijn nummer is 06-40066052 en mijn email is [email protected]

Liefs ♥ Arati ♥

Je kunt je opgeven bij betaling via deze link. Verzeker je van een plekje, want dit wordt echt weer heerlijk en diepgaand helend <3
De workshops gaan door bij tenminste 6 deelneemsters, het maximum is 10. De hele intensive kost je maar € 395,55 . Een losse dag is
€ 80,55  en het weekend los kost€  185,55 incl. ontbijt.
 
Iets over mijzelf
Ik begeleid mensen van alle genders voor wie seksualiteit en intimiteit niet easy en vanzelfsprekend is. Individueel en in workshops. Hands-on en in consent zakken we in ontspanning, zelfliefde en weer helemaal ‘eigen’ mogen zijn. Het is een kwestie van herinneren wat er al was. Vaak ontdek ik, zoals ik dat ook nog steeds bij mezelf aan het ontdekken ben, dat de relatie met ons eigen lijf, zeker op seksueel gebied de sleutel is tot echt genieten, zelfliefde, bewustwording, extase en je vrij voelen, óók in relatie tot de ander.En het mooiste werk dat ik ooit gedaan heb. Ik ben ademcoach, deep tissue lichaamswerker en seksuologisch lichaamswerker. Dat mix ik met mijn liefde, wijsheid en humor. Meer info over mij kun je vinden op mijn site ♥
 
Mijn praktijk bevindt zich in Arati Ruimte aan de Sikkelstraat 3 te Nijmegen.
www.arati-touch.nl

X