Een sensuele vrouwenretraite met Arati en Mila

Koop je ticket via deze LINK

24 augustus 2020 t/m

26 augustus 2020

17:00 – 17:00

‘THE JUICE’ – Over jouw plezier en genot!

Een sensuele vrouwenretraite om jouw levenssap voluit te laten stromen!
Door sensuele dans, de archetypen, belichaming en meer.
Voor deze eerste retraite (van een serie) ‘the Pleasure edition’ brengen Mila de Bos en Arati Bonte hun ervaring en kennis op het gebied van sensualiteit samen, wat dit een heel bijzondere en rijke retraite maakt. Waar je ontzettend zult genieten én veel zult leren over jouw sensualiteit.
 
The Juice, soms razend als een tsunami, dan als een zachte stroom van tranen, of als een heerlijke sensuele flow. Jouw levendigheid, je speelsheid, je sprankels!! Dit is die natuurlijke creatieve sappige levenskracht die zo graag vrijuit stroomt. Door wat het leven op allerlei gebieden van ons vraagt en door bepaalde delen van jouzelf bewust of onbewust te onderdrukken kan deze stroom geblokkeerd raken.
Door Archetype-dans kan dit weer vrij gaan stromen, op manieren die je kunnen verbazen!
Je Wilde Vrouw doet je levenssap kolken en vult je met jouw dierlijke kracht. De Maagd zal blokkades doen smelten met haar zachte kwetsbaarheid. De Mystica opent de deuren naar jouw diepe magie, je wijsheid en ook jouw schaduwkanten. En de Slet, oooo de slet, zij helpt jou om weer thuis te komen in je lijf. Om weer VOLuit te durven genieten en nog véél meer ‘pleasure’ toe te laten in je leven. De Clown zet alles op z’n kop en laat je lachen, springen en buiten de lijntjes kleuren. Zij verzacht je strenge kant en is VRIJ om haar sensualiteit met humor te beleven. Om te spelen!
 
In deze heerlijke retraite over ‘Pleasure’ zul je de prachtige combinatie gaan ervaren van Dans en (zelf)Aanraking. Sensuele dans zal je helpen om diep te ontspannen, los te laten en dan helemaal in je lijf te zakken. Even uit je hoofd, uit het zorgen voor anderen, of los van je drukke baan.
Eenmaal in dat heerlijke lijf, ga je op ontdekkingstocht naar waar JIJ van geniet. Je zult jouw erotische type ontdekken, je gaat op verschillende manieren spelen met consent, met de directe weg naar genot vs. de indirecte weg en je zult leren welke dingen er bewust of onbewust nog in de weg staan van jouw belichaming, jouw plezier en genot.
Je gaat een  combinatie meemaken van nieuwe kennis opdoen én dit meteen ervaren in de praktijk.
 
Een overheerlijke sensuele verwenretraite midden in de natuur, mét zwemplas, om echt diep te kunnen ontspannen, tot op het bot op te laden en helemaal in je lijf te zakken en te dansen, spelen, verbinden en genieten. Dit alles terwijl er met liefde voor je gekookt wordt en je even niets hoeft!
 
Je kunt o.a. verwachten:
☆ Orgasmic Yoga
☆ Sensual Dance Flow
☆ Ritual Play
☆ Archetypereis
☆ Wheel of Consent
☆ (zelf)Aanraking
☆ Embodiment
☆ Erotische typen
☆ Over(h)eerlijk biologisch vegetarisch eten
☆ Zwemmen in het prachtige bos-meer wanneer je maar wilt
☆ Heerlijk wandelen in het bos
 
Veiligheid
* We houden ons aan de RIVM richtlijnen aangaande Covid. Hier hebben we een protocol voor opgesteld.
(zie het kopje: Covid Richtlijnen)
* De oefeningen zijn laagdrempelig en je mag het altijd op je eigen manier en tempo doen.
* Je kunt ervoor kiezen om met 1 maatje per dag aanraking uit te wisselen. Mits je je hier beide goed bij voelt.
* We doen niet aan het masseren van intieme delen/ yoni massage bij een ander.
* Of je kleding uit wil doen is altijd optioneel. Je mag precies doen wat voor jou klopt. Andere vrouwen kunnen wel besluiten om naakt te zijn, dus houd hier rekening mee.
* Het gaat om jóuw plezier, dus jouw tempo en je grenzen zijn heilig!
* Je zult nooit aangespoord worden om iets te doen dat niet goed voelt. Juist om goed te voelen wat voor jou klopt op het moment.
* Je mag ten allen tijde een pauze nemen of uit een oefening stappen.
* We besteden veel aandacht aan consent. Gedurende de hele retraite zullen we blijven benadrukken dat jij mag aangeven wat voor jou klopt/ goed voelt.
 

Tickets – Covid – Cadeautjes!

De groep zal bestaan uit 20 heerlijke vrouwen (waaronder jij), één of twee assistentes en Mila en Arati.
De prijs van deze heerlijke retraite en mini-vakantie met inhoud is slechts 380 euro.
Ze zijn verkrijgbaar via deze LINK
COVID richtlijnen
We zullen zorgvuldig zijn met de maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Het protocol is HIER te vinden en het is belangrijk dat je het helemaal doorleest. Hoofdzakelijk gaat dat over dat we alleen vrouwen toelaten die een laag risico lopen en dat we heel hygiënisch zullen zijn. Ook staat hierin de annuleringsregeling vermeld. Wel zal het zo zijn dat er enkele oefeningen zullen zijn waarbij je elkaar binnen de 1,5 meter zult kunnen ontmoeten en het is belangrijk dat je je daar comfortabel mee voelt, ook als je daar zelf niet voor kiest, wat helemaal gerespecteerd zal worden. 

Bij aankomst op de retraite zullen we je vragen om een formulier te ondertekenen waarmee je verklaart zelf verantwoordelijk te zijn voor het naleven van de richtlijnen en voor eventueel ziek worden door het coronavirus als je mee hebt gedaan aan de oefeningen binnen de 1,5 meter.
 
Mee naar huis
Je krijgt allerlei prachtige tools en cadeautjes mee naar huis om dat levenssap stromend te houden!
* Orgasmic Yoga Audio
* 1 Sensual Dance Flow – online les op video
* Playlists per archetype
 
Over Ârati
Ârati werkt als somatisch seksuologisch lichaamswerker en begeleider van veranderingsprocessen in haar eigen praktijk in Nijmegen. Ze is heerlijk aards en brengt delicate onderwerpen op een simpele en luchtige manier, met veel kennis van zaken. Ze deed de opleiding voor Sexological Bodywork in Australië en Berlijn en geeft ook Ritual Play, de AUM meditatie en werkt met the Wheel of Consent.
Lees hier meer over op deze site: www.seksueelontdekkingswerk.nl
 
Over Mila
Mila de Bos creëert met haar aanwezigheid de ruimte voor vrouwen om hun sensualiteit te ontdekken en te vieren. Ze werkt met de vrouwelijke Archetypen en is heel gepassioneerd om die sappige levensenergie weer te laten stromen, zodat vrouwen voluit durven genieten van hun vrouwelijkheid en zich helemaal thuis voelen in hun lijf. Ze werkt ook als (dans)performer en danst Burlesque.
Haar enthousiasme en speelsheid is heel aanstekelijk en ze heeft het talent om precies te voelen wat er nodig is in het moment om de ‘Juice’ weer vrij te laten stromen.
Lees hier meer over haar en haar werk:
www.louloudance.nl